Unikt julkort - exklusivt för företaget

– det är enkelt att forma ert julkort exakt som ni vill!

Logo på utsidanVarumärk ert julkort

För att stärka ert varumärke kan vi trycka er logotyp eller ert företagsnamn i Garamond på utsidan och skapa ert alldeles egna julkort. ­Välj mellan olika folier och färger! Håll utkik efter symbolerna FOLIE och FÄRG som visar vilka kort som lämpar sig bra för utsidestryck.

Logo i färgKortet kan tryckas med logo eller företagsnamn i färg (digital eller standard) på framsidan.

Logo i folieKortet kan tryckas med logo eller företagsnamn i folie på framsidan.

Exempel på firmanamnExempel på firmanamn i Garamond.

När ni har valt ert kort skickar ni helt enkelt er logotyp via post eller e-post (som jpg-, tiff- eller eps-fil i minst 300 punkters upplösning eller som tydligt svartvitt original). Vill ni hellre ha enbart företagsnamnet i typsnittet Garamond anger ni helt enkelt det i rutan vid beställningen. Självklart går det lika bra att inte trycka något extra på utsidan.
   När vi trycker logotypen eller företagsnamnet på utsidan finns olika trycksätt att välja mellan - vackra färger eller exklusiv foliering.
   Färger är ett effektivt sätt att förstärka varumärkesupplevelsen. Om ni har en eller flera egna profilfärger trycker vi gärna hela eller delar av trycket digitalt i den eller dessa. Ange helt enkelt PMS-numren vid beställningen.
   Ni kan också välja någon av våra standardfärger. De finns i de vackra julfärgerna röd, blå, grå och svart. Välj gärna en färg som harmonierar med kortmotivet!
   Foliering är en teknik då en metalliskt skimrande folie trycker själva texten eller motivet och ger en glimmande och lyxig effekt. Välj mellan guld, silver, koppar, röd, grön och mörkblå. En kostnad för kliché tillkommer - klichén kan sedan fritt användas igen och igen! 
digitaltryck

Digital

Profilenligt med egna färger

Färger är ett effektivt sätt att förstärka varumärkesupplevelsen. Om ni har en eller flera egna profilfärger trycker vi gärna hela eller delar av trycket digitalt i den eller dessa. Ange helt enkelt PMS-numren vid beställningen!
Standardfärger

Standardfärg

Standardfärger med julens toner

Våra standardfärger är de vackra julfärgerna röd, blå, grå och svart. De passar bra till de flesta typer av kort. Välj gärna en färg som harmonierar med kortmotivet!
Foliefärger

Folie

Foliering för riktig guldkant

Foliering är en teknik då en metalliskt skimrande folie trycker själva texten eller motivet och ger en glimmande och lyxig effekt. Välj mellan guld, silver, koppar, röd, grön och mörkblå. En kostnad för kliché tillkommer – klichén kan sedan fritt användas igen och igen!