Unikt och exklusivt för just er

– det är enkelt att forma ert julkort exakt som ni vill!

Logo på utsidanVarumärk ert julkort!

För att stärka ert varumärke kan vi trycka er logotyp eller ert företagsnamn i Garamond på utsidan och skapa ert alldeles egna julkort. ­Välj mellan olika folier och färger! Håll utkik efter symbolerna FOLIE och FÄRG som visar vilka kort som lämpar sig bra för utsidestryck.

Logo i färgKortet kan tryckas med logo eller företagsnamn i färg (digital eller standard) på framsidan.

Logo i folieKortet kan tryckas med logo eller företagsnamn i folie på framsidan.

Exempel på firmanamnExempel på firmanamn i Garamond.

När ni har valt ert kort skickar ni helt enkelt er logotyp via post eller e-post (som jpg-, tiff- eller eps-fil i minst 300 punkters upplösning eller som tydligt svartvitt original). Vill ni hellre ha enbart företagsnamnet i typsnittet Garamond anger ni helt enkelt det i rutan vid beställningen. Självklart går det lika bra att inte trycka något extra på utsidan.
   När vi trycker logotypen eller företagsnamnet på utsidan finns olika trycksätt att välja mellan - vackra färger eller exklusiv foliering.
   Färger är ett effektivt sätt att förstärka varumärkesupplevelsen. Om ni har en eller flera egna profilfärger trycker vi gärna hela eller delar av trycket digitalt i den eller dessa. Ange helt enkelt PMS-numren vid beställningen.
   Ni kan också välja någon av våra standardfärger. De finns i de vackra julfärgerna röd, blå, grå och svart. Välj gärna en färg som harmonierar med kortmotivet!
   Foliering är en teknik då en metalliskt skimrande folie trycker själva texten eller motivet och ger en glimmande och lyxig effekt. Välj mellan guld, silver, koppar, röd, grön och mörkblå. En kostnad för kliché tillkommer - klichén kan sedan fritt användas igen och igen! 
digitaltryck

Digital

Profilenligt med egna färger

Färger är ett effektivt sätt att förstärka varumärkesupplevelsen. Om ni har en eller flera egna profilfärger trycker vi gärna hela eller delar av trycket digitalt i den eller dessa. Ange helt enkelt PMS-numren vid beställningen!
Standardfärger

Standardfärg

Standardfärger med julens toner

Våra standardfärger är de vackra julfärgerna röd, blå, grå och svart. De passar bra till de flesta typer av kort. Välj gärna en färg som harmonierar med kortmotivet!
Foliefärger

Folie

Foliering för riktig guldkant

Foliering är en teknik då en metalliskt skimrande folie trycker själva texten eller motivet och ger en glimmande och lyxig effekt. Välj mellan guld, silver, koppar, röd, grön och mörkblå. En kostnad för kliché tillkommer – klichén kan sedan fritt användas igen och igen!

Tryck på insidanKrullig, stilren eller kalligraferad julhälsning?

Er julhälsning kan tryckas med många olika typsnitt och stilar. Det finns många förslag att välja på med olika hälsningar, typsnitt och stilar. Självklart anpassar vi hälsningen på ett snyggt sätt så att den passar in på det kort ni har valt.
Julhälsning nr 1 i standardfärgen grå (se bilden) ingår i kortpriset.

Vi trycker självklart er logotyp eller företagsnamn även på insidan av kortet! Skicka logotypen per post eller e-post (som jpg-, tiff- eller eps-fil i minst 300 punkters upplösning eller som tydligt svartvitt original). Ni kan även trycka enbart företagsnamnet i typsnittet Garamond (ange namnet vid beställningen).

Beroende på om ni vill skriva egna signaturer eller andra hälsningar, kan ni välja mellan tre olika placeringar av logotypen/företagsnamnet – högre upp, längst ner på kortet eller i mitten. Gör ert val vid beställningen av julkortet.Tryck på insidanUtnyttja kortet till att kommunicera med kunder och samarbetspartners!

Ett julkort kan vara så mycket mer än en hälsning. Passa på att berätta om året som gått och tacka med era egna ord! E-posta eller posta er egen text så anpassar vi texten på ett sätt som passar kortet.

Personligt hela vägen på ett smidigt sätt

Namnteckningar ger en mer personlig känsla. ­Underlätta för er själva och låt oss trycka alla signaturer istället för att göra allt för hand. Posta bara era underskrifter så scannar vi in och trycker!

Standardfärger
Standardfärger
Foliefärger 
Foliefärger
Självhäftande kuvert

Självhäftande — ja tack i juletider!

Att klistra ihop hundratals kuvert kan vara den sysslan som knäcker julplaneringen. Självhäftande kuvert gör jobbet betydligt mindre tidskrävande.
Kuvert med returadress

Bättre kontroll över adressregistret

Med en tryckt returadress på baksidan får ni tillbaka de kort som inte når mottagaren. Det är ett effektivt sätt att hålla adressregistret uppdaterat och se till att ni inte ­tappar kontakten med någon viktig kund. Välj standardfärg eller egen PMS-färg, så trycker vi er returadress i typsnittet Garamond. Returadress anges vid beställningen.
Kuvert med logo och tryckta adresser

Företagsmässigt även på utsidan!

Minska administrationen och förstärk det professionella intrycket genom att trycka mottagarnas adresser på ut­sidan av kuvertet. Enklare kan det knappast bli ­– skicka bara en Excel-fil till oss så fixar vi resten. Välj en standardfärg eller egen PMS-färg.
Vi kan även trycka er logotyp på kuvertet. ­Det stär­ker ert varumärke ytterligare och mottagaren ser er logotyp direkt.

Kuvert med sigillSigill förhöjer och förenklar!

Sigill i guld eller silver ger ett klassiskt intryck - samtidigt som de underlättar kuverteringen.
Sigillarken kostar 15:-/styck och rymmer 25 sigill.

Sigill i guld    Sigill i silver